Εκδόσεις βιβλίων ιατρικών θεμάτων - Life Rescue Academy

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η LIFE RESCUE ACADEMY έχει αρχίσει την συγγραφή και έκδοση συγγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών στην Ελληνική γλώσσα με έγχρωμο περιεχόμενο και εικόνες.

Τα βιβλία αυτά  δημιουργούνται για να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα περιστατικά που αφορούν ενήλικες, παιδιά και βρέφη, τα οποία πολλές φορές είναι απειλητικά για την ζωή.

Βασίζονται στις τελευταίες οδηγίες του Αμερικάνικου Οργανισμού Καρδιολογίας και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αναζωογόνησης και περιέχουν ακριβείς και απλές πληροφορίες ώστε να γίνουν κατανοητές και να μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε πολίτη ή και επαγγελματία υγείας.

Είναι ιδανικά για συνεχή ανασκόπηση των γνώσεών σας ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν σύγχρονες γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Το πρώτο βιβλίο που εκδόσαμε, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΔΙΣΙΓΜΑ, με τίτλο: "Πρώτες βοήθεις για Παιδιά και Βρέφη" (176 σελίδες) μπορείτε να το αγοράσετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ή από το e-shop της εκδοτικής εταιρείας ΔΙΣΙΓΜΑ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ εδώ :
  
ΑΡ.ΓΕΜΗ: 134249906000
Επιστροφή στο περιεχόμενο