Εγχειρίδια Πρώτων Βοηθειών - Life Rescue Academy

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η LIFE RESCUE ACADEMY έχει αρχίσει την συγγραφή και έκδοση συγγραμμάτων-εγχειριδίων Πρώτων Βοηθειών στην Ελληνική γλώσσα με έγχρωμο περιεχόμενο και εικόνες.

Τα βιβλία αυτά  δημιουργούνται για να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη, ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, προσφέροντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα περιστατικά που αφορούν ενήλικες, παιδιά και βρέφη, τα οποία πολλές φορές είναι απειλητικά για την ζωή.

 
Βασίζονται στις τελευταίες οδηγίες του Αμερικάνικου Οργανισμού Καρδιολογίας και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αναζωογόνησης και περιέχουν ακριβείς και απλές πληροφορίες ώστε να γίνουν κατανοητές και να μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε πολίτη ή και επαγγελματία υγείας.

 
Είναι ιδανικά για συνεχή ανασκόπηση των γνώσεών σας ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν σύγχρονες γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Το πρώτο βιβλίο-εγχειρίδιο που εκδόσαμε αφορά τις Επείγουσες Παιδιατρικές πρώτες βοήθειες (για παιδιά και βρέφη) και μπορείτε να το κάνετε προεπισκόπηση σε αυτήν την σελίδα ή εάν προτιμάτε, μπορείτε να το αγοράσετε σε ψηφιακή μορφή ώστε να το έχετε αποθηκευμένο ως αρχείο PDF στον υπολογιστή σας αποκτώντας παράλληλα και την δυνατότητα να το εκτυπώσετε.

Μπορείτε να το αγοράσετε κάνοντας κλικ εδώ :
  
Επιστροφή στο περιεχόμενο